Cirkusartister

Funnybones Production förmedlar både nationella och internationella cirkusartister som håller hög nivå och kvalitet i sina framträdanden. Cirkusartisterna som vi är så stolta över att få representera, arbetar inom en mängd olika discipliner: lindans, akrobatik, jonlering, Cyr Wheel, Hand till hand, Kautschuk, luftakrobatik med flera olika och spännande genres. Att anlita en cirkusartist tillför det spännande moment som förhöjer ditt företagsevent eller din fest.

Här listar vi cirkus artister och akter som är lämpliga för både publika och företagsevent.
Below we list circus perforemers and acts that are adaptable for public and corporate events.

Anna & Anna - parakrobatik, jonglering och slak lina

Anna & Anna (SWE/US)

Många av våra cirkusartister som vi förmedlar har en grundlig utbildning från internationella cirkushögskolor världen över eller är utbildade på den internationella Dans- och Cirkushögskolan i Stockholm (DOCH) som spetsutbildar cirkusartister inom ett flera erkända cirkusområden. Artisterna och vi är alla noga med att det blir så bra som möjligt för dig och för dem, både sett ur ett underhållningsperspektiv och ur säkerhetspunkt. Du kan tryggt förlita dig på att vi ser till att du och dina gäster får en spännande, annorlunda, kanske rentav nervkittlande upplevelse som gör just ditt event extra minnesvärt!

Kort förklaring av några av de olika discipliner som Funnybones Production representerar:
Lindans: En eller flera artister går, hoppar, springer eller dansar på en slak eller en spänd lina.
Akrobatik: sceniska uttryck med vanligtvis två eller flera artister
Jonglering: utföres av en ensam artist eller i grupp som jonglerar med olika slags objekt från bollar, käglor, ringar, machetes med mera
Cyr Wheel: Ett stort hjul som artisten hanterar med sig själv inuti eller utanför.
Hand till Hand: duo-akrobatik, där överman/kvinna står i händerna på underman/kvinna.
Kautschuk-artist: Artist som med största möjliga kroppsliga flexibilitet utför sitt nummer
Aerial: Luftakrobatik i tyg, rep eller ring som riggas i taket. Oftast är mini-höjd från scengolv til tak mellan 5-6 meter.