Julgransplundring
Boka underhållningen hos oss!
 

Behöver du boka en trollkarl till julgransplundringen?

Planerar du att ordna en julgransplundring i januari eller februari och behöver hjälp med den? Vill du boka en trollkarl, en finurlig tomte eller en fascinerande cirkusartist? Ring oss!

Vi har genom åren medverkat på åtskilliga julgransplundringar och kan med vår erfarenhet erbjuda all slags underhållning men också hjälpa dig med hela eventet. Vi planerar det tillsammans med dig, ordnar med rätt utrustning, som ljud och ljus, sätter ihop ett underhållningspaket med några av våra fantastiska artister!

Julgransplundring är en drygt hundraårig tradition i Sverige då vi med sång och dans runt granen avslutar julen och symboliskt kastar ut denne.
Många företaget vill inleda det nya året med en fin fest för företagets anställda där de också får bjuda med sina familjer. Att anordna en julgransplundring är ett fint tillfälle att umgås och tillsammans se framemot ett nytt och roligt år samtidigt med att granen kastas ut och sällskapet har roligt. Dansa och sjunga klassiker som

”Nu har vi jul här i vårt hus” och under Tomtefars ledning skratta tillsammans när ni dansar Små grodorna och ”Raska fötter” innan ni gör Karusellen.

Efter sången och dansen hjälper Tomtemor till med plundra granen på godsaker! Eller, ja, hon tar ju inte godsakerna själv utan ser till att alla får varsin smällkaramell eller ett flätat pappershjärta med något gott i. Tomtemor kan också hålla i en Fiskdamm för de yngsta festdeltagarna eller varför inte en Skattjakt.

Hos oss hittar du olika slags paket för julgransplundring och vi kan skräddarsy din fest så att den passar dig. Vi erbjuder också hjälp med teknisk utrustning såsom ljud, högtalare, mikrofoner, headset med mera och bra ljus med strålkastare om det skulle behövas. Vi hjälper också dig som vill anordna en privat julgransplundring utifrån dina resurser och utrymme!

Men vi har framför allt en mängd underbara artister såsom fascinerande magiker som väcker förundran hos dina gäster! Varje julgransplundring bör ha med en trollkarl tycker vi! Och spännande cirkusartister som gör häpnadsväckande nummer när du minst anar det! Under julgransplundringen får du hjälp av Tomtefar och Tomtemor som tar emot dina gäster när de kommer och under kalaset och leder sånglekarna och bjuder på olika överraskningar?

Slå en signal så kan vi gå igenom vad just du behöver!

Bokningsförfrågan