Stockholm Street Festival

Stockholm Street Festival

Söker nya partners för att skapa mervärde i City
Att förgylla staden, våra öppna gemensamma ytor.
Att låta världens främsta gatuartister vara i och bli Stockholms centrum!

Det var tanken bakom Stockholm Street Festival när den startade 2010 och det är tanken ännu 2019, när den nu går in på sitt tionde obrutna år. Halva Sverige runt!

Funnybones Production har tagit tillbaka driften och producerar festivalen från och med 2019, och tar festivalen på turné för åttende året runt om i Sverige. 

Av största vikt är att erbjuda publiken högsta möjliga kvalitet. Att visa fram gatuartister av alla de slag och förgylla allas vårt publika rum. Så genom ett idogt letande globen runt, och ett genom åren fantastiskt uppbyggt kontaktnät, hittar Funnybones Production världens främsta gatuartister och presenterar dem varje år för publiken i Kungsträdgården under ett par högsommardagar. 
Här samlas trollkonstnärer, utbrytardrottningar, luftakrobater, clowner av alla de slag, bollekvilibrister, rockringsmästare, graffitikonstnärer, musiker och underhållare av alla sitt och slag. Här brukar också bjudas på mat från världens alla hörn, cirkusskola för barn och roliga publika tävlingar. Allt för att aktivera besökare, att bjuda på glädje. 

Festivalen är gratis för besökarna, de får frivilligt gärna donera en slant i hatten, när gatuartisten bjudit på sina uppträdanden. Festivalen har blivit en stor publik framgång både i Stockholm och sedan på sommarturnéerna, där den tar sig fram genom södra Sverige och samarbetar med festivaler både i Halmstad och Helsingør. Långt ifrån de ”döda” tv-skärmarna är allt här och nu och gemenskap. Gatans alla konstformer växer och får en allt större betydelse, ett allt större erkännande från publiken. Både i Stockholm och i kommuner runt om i landet.

Är du som kommun, stad eller företag intresserad att köpa in eller samarbeta med Stockholm Street Festival?
Kontakta: Festivalchef Thorsten Andreassen 070-641 40 09

Är du intresserad av att boka SSF on Tour till er stad? 
Fyll i formuläret nedan.

Intresseanmälan SSF on Tour 2019