Välkommen till cirkusskolan på CIK!
 

***********************************************************
EXTRAINSATT TID FÖR CIRKUSSKOLAN!
Cirkusskolan 09.30 - 12.00 är nu fullbokad.
***********************************************************

Cirkusskolan kl 09.30-12.00 är nu fullbokad. Om vi får ytterligare och tillräckligt många anmälningar, kommer vi att lägga till en kursomgång kl. 12.30 - 15.00 samma datum 2-5 april, och i B-hallen på CIK.
Skulle du och ditt barn kunna tänka er att boka den tiden istället? Fortsätt i så fall med din anmälan längre ner på sidan.
Sista anmälningsdag onsdag 27 mars före 12.00.
Du får besked senast torsdag 28 mars före 12.00 om den extra kursomgången för cirkusskolan blir av.
Vi betalar tillbaka anmälningsavgiften om den extra kursomgången inte blir av.

 *************************************************************************************************************

Under fyra dagar ska du få prova på och lära dig olika cirkusdiscipliner som det kallas. En cirkusdisciplin är det som en artist gör när den uppträder, som att jonglera, göra akrobatik, cykla på enhjuling med mera. Och det ska du få pröva!

Kursavgift: 595 kr inkl. moms
Begränsat antal, boka din plats idag!
Ålder: 7-12 år

OBS! När du skickat in anmälan för ditt barnet nedan, behöver du bekräfta anmälan genom att betala in kursavgiften. Du länkas automatiskt till betalningen när du skickat in anmälningsformuläret nedan.

Anmälan till Cirkusskolan 2-5 april 2024

Hur cirkusskolan går till

Varje dag börjar ni med uppvärmning till musik.

Tisdag 2 april och onsdag 3 april kommer du att få pröva olika slags redskap som jonglering med bollar och med ringar, snurra tallrikar på pinnar, Hula Hoop-ringar, cykla på en enhjuling, göra akrobatik, gå på lina. Du får också pröva på luftakrobatik som att hänga i en trapets och göra konster i ett tyg som hänger ner från taket.
När du har prövat allt så bestämmer du vad du tycker är roligast och som du vill göra på uppvisningen den 13 april i samband med Knivsta Nycirkusfestival.

Under torsdag 4 april och fredag 5 april fortsätter du att träna på de discipliner som du har valt. Sista dagen sätter du och de andra i gruppen, tillsammans med pedagogerna Woody och team, ihop det ni lärt er till en uppvisning på scenen lördag 13 april på CIK. Uppvisningen är bara för föräldrar, mor- och farföräldrar och vänner.

Förmiddagsgrupp
Ålder: 7-12 år
Datum: 2-5 april 2024 (Uppvisning 13 april under Knivsta Nycirkusfestival)
Tid: kl 09.30-12.00
Paus: 30 minuter ca kl 10.30 med dryck och en frukt som du får av pedagogerna. Meddela om du har allergi mot något.
Pedagoger: Woodstock (Woody) Frid som själv är artist och van vid att hålla i cirkusträning med ungdomar. Woody var en av ledarna också förra året, och kommer att ha med sig en cirkusassistent.

Eftermiddagsgrupp
Ålder: 7-12 år
Datum: 2-5 april 2024 (OBS! den här gruppen kan ej garanteras plats för uppvisning 13 april under Knivsta Nycirkusfestival)
Tid: kl 12.30-15.00
Paus: 30 minuter ca kl 13.30 med dryck och en frukt som du får av pedagogerna. Meddela om du har allergi mot något.
Pedagoger: Woodstock (Woody) Frid med assistent

Plats: B-hallen, CIK, Parkvägen 31 A, 741 40 Knivsta.
Kläder: Ha på dig bekväma kläder som du kan röra dig obehindrat om. Omklädningsrum finns. Vi arbetar barfota. 
Övrigt: Ha inga smycken på dig. Långt hår ska vara uppsatt.
Uppvisning för föräldrar: lördag 13 april kl 11.30. På uppvisningen ska du ha bekväma och färgglada kläder på dig, inga smycken och vara barfota.

Samtycke för fotografering

Klick på pdf-ikonen för att ladda ner blankett för samtycke för fotgrafering och evntuell videofilmning. Printa ut blanketten och skriv under ifall ni samtycker eller inte för fotografering och videofilmning. Ta med er blanketten till kursstart 2 april 2024.

Information om uppvisningen lördag den 13 april på scenen, CIK

På uppvisningsdagen samlas ni kl 10.00 i entrén till CIK så ska vi gå till en loge där du kan förvara dina saker. Ni värmer upp tillsammans med Woody och därefter repeterar ni er uppvisning innan ni går in på scenen.
Du ska ha färgglada och bekväma kläder på dig, inte ha smycken på dig och långt hår ska vara uppsatt.
Uppvisningen kostar inget i inträde för dina anhöriga. Du får bjuda in dina föräldrar, mor- och farföräldrar, syskon och vänner.

Varmt välkommen till en rolig vecka!