Välkommen till cirkusskolan på CIK!

Under fyra dagar ska du få prova på och lära dig olika cirkusdiscipliner som det kallas. En cirkusdisciplin är det som en artist gör när den uppträder, som att jonglera, göra akrobatik, cykla på enhjuling med mera. Och det ska du nu få pröva!

Kursavgift: 595kr inkl. moms
Begränsat antal, boka din plats idag!
Ålder: 7-12 år

OBS! När du skickat in barnets anmälan nedan, behöver du bekräfta anmälan genom att betala in kursavgiften. Du länkas automatiskt till betlningen när du skickat in anmälningsformuläret nedan.

Anmälan till Cirkusskolan 2-5 april 2024

Hur cirkusskolan går till

Varje dag börjar ni med uppvärmning till musik.

Tisdag 2 april och onsdag 3 april kommer du att få pröva olika slags redskap som jonglering med bollar och med ringar, snurra tallrikar på pinnar, Hula Hoop-ringar, cykla på en enhjuling, göra akrobatik, gå på lina. Du får också pröva på luftakrobatik som att hänga i en trapets och göra konster i ett tyg som hänger ner från taket.
När du har prövat allt så bestämmer du vad du tycker är roligast och som du vill göra på uppvisningen den 13 april i samband med Knivsta Nycirkusfestival.

Under torsdag 4 april och fredag 5 april fortsätter du att träna på de discipliner som du har valt. Sista dagen sätter du och de andra i gruppen, tillsammans med pedagogerna Woody och team, ihop det ni lärt er till en uppvisning på scenen lördag 13 april på CIK. Uppvisningen är bara för föräldrar, mor- och farföräldrar och vänner.

Förmiddagsgrupp
Ålder: 7-12 år
Datum: 2-5 april 2024
Tid: kl 09.30-12.00
Paus: 30 minuter ca kl 10.30 med dryck och en frukt som du får av pedagogerna. Meddela om du har allergi mot något.
Pedagoger: Woodstock (Woody) Frid som själv är artist och van vid att hålla i cirkusträning med ungdomar. Woody var en av ledarna också förra året, och kommer att ha med sig en cirkusassistent.

Plats: B-hallen, CIK, Parkvägen 31 A, 741 40 Knivsta.
Kläder: Ha på dig bekväma kläder som du kan röra dig obehindrat om. Omklädningsrum finns. Vi arbetar barfota. 
Övrigt: Ha inga smycken på dig. Långt hår ska vara uppsatt.
Uppvisning för föräldrar: lördag 13 april kl 11.30. På uppvisningen ska du ha bekväma och färgglada kläder på dig, inga smycken och vara barfota.

Samtycke för fotografering

Klick på pdf-ikonen för att ladda ner blankett för samtycke för fotgrafering och evntuell videofilmning. Printa ut blanketten och skriv under ifall ni samtycker eller inte för fotografering och videofilmning. Ta med er blanketten till kursstart 2 april 2024.

Information om uppvisningen lördag den 13 april på scenen, CIK

På uppvisningsdagen samlas ni kl 10.00 i entrén till CIK så ska vi gå till en loge där du kan förvara dina saker. Ni värmer upp tillsammans med Woody och därefter repeterar ni er uppvisning innan ni går in på scenen.
Du ska ha färgglada och bekväma kläder på dig, inte ha smycken på dig och långt hår ska vara uppsatt.
Uppvisningen kostar inget i inträde för dina anhöriga. Du får bjuda in dina föräldrar, mor- och farföräldrar, syskon och vänner.

Varmt välkommen till en rolig vecka!