Showpaket

Showpaket

Vi kan hjälpa dig med att ta ett helhetsgrepp om ditt event. Genom att välja ett färdigt showpaket får du en bättre ekonomisk lösning eftersom du bokar flera olika typer av artister och andra tjänster genom en och samma leverantör.
Vi hjälper även till med att hitta rätt/lämplig festlokal och en smarrig meny. Många av våra kunder väljer att ha utomhusevent vilket ställer högre krav på catering, tält, vatten och el. Vi löser det åt dig!

Nedan presenterade show-paket är utan teknik och tekniker såsom ljud och ljus. Men självklart ombesörjer vi teknikansvaret också om det inte finns på plats.

Boka ett paket med Fredrik Andersson & Micke Hujanen Trio

Showpaket 1 -
Musik & Komik

Have an eargasm med Micke Hujanen Trio och låt skrattmusklerna jobba sig varma till stå-upparen Fredrik Anderssons underbart skruvade humor.

 

Showpaket 2 - Happy music, happy you

Med showgruppen Made in Sweden Show får du fart på vilken tillställning som helst. Krydda middagseventet med en underhållande trollkarl som John Houdi. För att hålla ihop kvällen tillsätter vi vår egen toastmaster.

Gör en kostnadfri förfrågan!
Du gör en bokningsförfråga längre ner på sidan.

Showpaket 3 -
Funnybones Delight

När du och företaget vill slå på stora trumman för dina kunder eller fira lite extra med era anställda. Vi hyr för din räkning en passande lokal som exempelvis Berns Salonger eller Hamburger Börs. Och tillsammans med er väljer vi en smakfull meny. Dina gäster underhålls av kändiskomikern Babben Larsson. Vi flyger in en världsartist för att ge en extra touch på kvällen och publiken kommer att häpna till Anatoliy Zalevskys makalösa akt - det är något utöver det vanliga kan vi lova. Efter middagen vill du att dina gäster ska slå klackarna i taket till Rydell & Quicks party show. Eventet fortsätter med den otroligt populära och saxofonspelande DJ Ferronato. Med Agneta Sjödin som toastmaster kan du vara lugn att allt flyter på som det ska. Det här är receptet för en riktigt lyckad företagsfest!

Kostnadsfri bokningsförfrågan Showpaket