Event

Event

Funnybones Production kan hjälpa ert företag med olika ansvarsområden så som artistansvar och teknikansvar. Och att hitta rätt typ av eventlokal som passar ert ändamål. Ska det vara en kick-off eller konferens under dagen som avslutas med middag och underhållning? Med vår mångåriga kunskap att arrangera, förmedla både artister och teknisk personal kan Funnybones hjälpa er att ta ansvar med olika delar av ert event.
Vi förmedlar musikshower, ståuppartistercirkusarstister, trollkonstnärer, eldshower, och för att runda av ett lyckat event kan vi hjälpa er att höja stämmningen med en grymt rutinerad DJ. Sist men inte minst en konferencier eller en toastmaster som håller ihop hela kvällen. Att välja rätt konferencier kan vara avgörande för en lyckad helhetskänsla på exempelvis en galamiddag eller en årlig prisutdelning med middagsarrangemang.

Helhetslösning

Behöver du hjälp med att hitta lokal för konferens, aktivitet, middag och transport så kan vi lösa det också. 

Kontakta oss förutsättninglöst så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa er att lyfta ert nästa event!
Du når oss på mobil: +46 (0)70-6414009 eller via kontaktformuläret nedan.

Tips på lokaler

Loftet eller Hangaren hos Subtopia är två förträffliga lokaler för event. Loftet är en lokal med högt i tak och träbalkar vilket ger en speciell charm och atmosfär. Loftet tar upp tll 200 pers sittande för en konferens eller 360 pers stående för en privat fest som exempel. Medans Hangaren lämpar sig för större event där du som eventaktör kan ha upp till 1200 middagsgäster. För mer information kontakta Thorsten Andreassen för mer information: .

Visste du att du till exempel kan hyra hela Hamburger Börs för ditt nästa jubileums-event? Det är svårt att hitta en mer central lokal som rymmer 550 personer som kan sitta och äta en tre-rätters-meny, samtidigt som du avnjuter både artister, musikshow och eventuellt en prisutdelning från scen. Kontakta Thorsten Andreassen för mer information: .

Behöver du en mindre lokal kan vi varmt rekommendera Källaren Peder Muur som tar upp till 130 personer i en charmig källarlokal med både bar och aktivitets avdelning

Kontakta oss / Contact us