En kväll med Thorsten Andreassen

En skruvad show med magi & verbal graffiti

Inom kort har vi en ny show att presentera med vår komiker, trollkarl och jonglör Thorsten Andreassen. Föreställningen är work-in-progress och har premiär i Falkenberg 1 februari 2020.

Se turnélistan längre ner på sidan.
Höstens turné kommer att presenteras slutet på maj.

Om föreställningen

Han ska få publiken att sväva. Både mentalt och rent fysiskt. 

Med sin unika och breda erfarenhet från cirkusvärlden och Dramatens stora scen bjuder denne mångsidige trollkarl och komiker nu på en avskalad, personlig och värmande föreställning. Med närhet och humor överraskar han spektakulära nummer. Vi som sett denne medryckande scenpersonlighet tidigare känner till hans lustfyllda interaktion med publiken och häpnadsväckande specialitet: att jonglera pingisbollar med endast munnen!
Foto: Carola Björk

Om Thorsten Andreassen

Thorsten Andreassen startade Gycklargruppen, som var den första nycirkusgruppen i Sverige. Under 20 år turnerade de i Sverige och i Europa med sina komiska och sanslösa shower som blandade akrobatik, trolleri, jonglering och mycket mer. Under tio år var Thorsten Andreassen en återkommande stå-uppare på Norra Brunn och med sin medverkan i Släng Dig i Brunnen befäste han sin position som en av Sveriges etablerade komiker. Efter tjugo år med Gycklargruppen startade Thorsten Andreassen Stockholm Street Festival i Stockholm som turnerar i Sverige och i Danmark.

Showens längd & Tekniska behov

Föreställningslängd: ca: 75 min.
Ljud: PA på plats och ämnad salong och publik. Trådlöst headset.
          Möjlighet att koppla in iPhone hos tekniker.
Ljus: Se stage plot (Nedladdningsbar pdf, klicka här >>>)
Scenyta: minimum 3x4 meter ren scenyta, gärna svart backdrop, stol utan armstöd på scen.

Gästspel på er teater?